Uniek K3 concert op 123m hoogte!

18/07/2016
Uniek K3 concert op 123m hoogte!

Hanne, Klaasje en Marthe klimmen vanavond zo'n 600 stappen om hun allereerste beiaardconcert te brengen in de Antwerpse kathedraal.

Vorige week stonden de meisjes nog op de Grote Markt tijdens de Vlaamse feestdag. Vandaag zoeken ze het hogerop, want ze brengen hun grootste hits live in de Antwerpse beiaard.

“Wat heerlijk om te mogen doen”, glundert het populaire trio. “We hebben nog nooit een beiaardconcert meegemaakt. Als we in de buurt van de kathedraal passeerden, hoorden we na het slaan van de klok wel eens muziek weerklinken. Maar daar stonden we eerlijk gezegd nooit echt bij stil. Nu is dat natuurlijk helemaal anders.



“Het concert duurt ongeveer een uur. We zingen onder meer hits als Teleromeo, Mama Sé enOya Lélé. En natuurlijk mag 10.000 Luchtballonen niet ontbreken. Wat we zelf heel tof vinden, is dat we ook MamiBisou mogen brengen, een leuk maar minder bekend nummer dat op onze cd staat.”

Het concert is te horen in de hele binnenstand. Op de Grote Markt is het concert integraal te volgen op groot scherm.

Meer nieuws

image.jpg
18/04/2024

Nieuwe K3-film: K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop

Hanne, Marthe en Julia komen vanaf 18 december 2024 naar de bioscoop met een nieuwe K3-film! K3 en Het Lied van de Zeemeermin wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start. In mei wordt de nieuwe zomersingle "Zomer van liefde" uitgebracht, passend bij de film.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

image.jpg
05/04/2024

We zijn genomineerd voor het Musical Awards Gala!

Jullie hebben massaal gestemd en dankzij jullie is De 3 Biggetjes genomineerd voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical 2024!