Kijk nu naar de nieuwe videoclip van K3: Love Boat Baby

21/10/2016
Kijk nu naar de nieuwe videoclip van K3: Love Boat Baby

Love Boat Baby is de derde single uit het nieuwe album Ushuaia dat op 10 november 2016 uitkomt.


Voor de opnames van deze clip gingen we op zoek naar figuranten van alle leeftijden. Meer dan 4.400 kandidaten wilden maar al te graag mee aan boord van de Love Boat. Uiteindelijk werden 350 figuranten gekozen. Deze enthousiaste matrozen vormen samen de contouren van een drie verdiepingen tellend schip, met bovenaan in de stuurhut Hanne, Klaasje en Marthe in strak kapiteinsuniform.

Naar aanleiding van de nieuwe videoclip deelden de meisjes deze week ook enkele leuke beelden achter de schermen tijdens de opnames. Deze kijk je herbekijken op hun YouTube-Kanaal:



K3 Show

Na het ongeziene succes van hun eerste tour, staan Hanne, Marthe enKlaasje te popelen om opnieuw op tournee te gaan doorheenVlaanderen en Nederland!

Ze kijken er naar uit om samen met de meisjes en jongens in de zaal hun allermooiste liedjes en hun allergrootste hits te zingen. Uiteraard is het K3-ballet ook van de partij!

Tickets & info: studio100.com/shows



Meer nieuws

image.jpg
18/04/2024

Nieuwe K3-film: K3 en Het Lied van de Zeemeermin vanaf eind dit jaar in de bioscoop

Hanne, Marthe en Julia komen vanaf 18 december 2024 naar de bioscoop met een nieuwe K3-film! K3 en Het Lied van de Zeemeermin wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start. In mei wordt de nieuwe zomersingle "Zomer van liefde" uitgebracht, passend bij de film.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

image.jpg
05/04/2024

We zijn genomineerd voor het Musical Awards Gala!

Jullie hebben massaal gestemd en dankzij jullie is De 3 Biggetjes genomineerd voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical 2024!