Gloednieuw K3 programma 'Iedereen K3' vanaf 28 augustus op VTMKZOOM!

12/08/2016
Gloednieuw K3 programma 'Iedereen K3' vanaf 28 augustus op VTMKZOOM!

Iedereen K3! Dat is het uitgangspunt van het gloednieuwe K3-programma dat op zondag 28 augustus 2016 om 10.40 in première gaat bij VTMKZOOM. Hanne, Marthe en Klaasje nodigen hiervoor elke week kinderen uit in de studio en dompelen hen onder in de magische leefwereld van K3.

In elke aflevering van Iedereen K3 nemen Hanne, Marthe en Klaasje hun fans op sleeptouw doorheen een mix van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’: dansen, zingen, sporten, koken, fashion, knutselen, … Ze krijgen ook elke week heel wat bekende gezichten over de vloer die het drietal en het publiek laat kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma muzikaal af met een optreden, waarbij het publiek vanop de eerste rij kan meezingen en – dansen.


Hanne, Marthe en Klaasje: “We zijn enorm blij met dit nieuwe programma. Het was zo ongelofelijk leuk om de opnames te doen en de kinderen mee te nemen in de wereld van muziek, dans, glitter & glamour, coole trends en hypes. We hopen dat iedereen zich met dit programma zelf een echt K-tje kan wanen. Want… Voor ons is iedereen K3!”

In de eerste aflevering op zondag 28 augustus krijgt K3 zo acteur Kürt Rogiers op bezoek. Meteen een heel spannend moment voor het drietal, want hij gaat de kijkers en K3 leren hoe je dé perfecte filmkus geeft. De daarop volgende weken komen ook onder andere Laura Tesoro, Eline De Munck, Regi, Gers Pardoel en Jelle Cleymans langs.


Vanaf 28 augustus, elke zondagochtend rond 10.00 bij VTMKZOOM
Herhaling vanaf 4 september, elke zondag om 08.50 in het VTMKZOOM-blok bij VTM

Iedereen K3 fanboek

Dit is een boek voor grote én kleine K3-fans. Voor jonge en oude K3-fans. Voor hevige én minder hevige K3-fans. Dit is een boek waar álle K3-fans van zullen smullen. Want: het staat niet alleen boordevol leuke weetjes over Marthe, Klaasje en Hanne… Nee, je vindt er ook een massa tips en tricks in terug. Hoe je knalt op de rode loper, welke accessoires je zéker in je kleerkast moet hebben, wat je moet doen als je een badhairday hebt, hoe je een knalfeest organiseert, of je een koel dan wel een warm type bent en welke kleuren dan bij je passen… en ga zo maar door. Je kan het zo gek niet bedenken of de K3’tjes weten raad. Met dit heerlijke boek wordt iedereen K3, ... Ook jij! Het Iedereen K3 fanboek is vanaf nu te reserveren in de Studio 100 Webshop!

Iedereen K3 fanboek


Meer nieuws

Naamloos-4.jpg
11/03/2024

Stem op De 3 Biggetjes voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

De 3 Biggetjes zijn kanshebber voor de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical. Maar voor deze prijs hebben we jullie hulp nodig!

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en wedstrijden.

11111-Naamloos-3.jpg
10/02/2024

Beestige première voor nieuwe versie van De 3 Biggetjes!

Vandaag ging in een tot de nok gevulde Capitole in Gent de nieuwe versie van de sprookjesmusical "De 3 Biggetjes"  in première. Het werd een kleurrijke voorstelling vol humor, spanning, en een vleugje romantiek. Marthe, Hanne en Julia stralen als de dappere biggetjes Knirri, Knarri, en Knorri en maken met deze voorstelling een gesmaakt musicaldebuut. Marie Verhulst schittert als konijn Pluisje naast alle andere kleurrijke dieren in het grote beestenbos. En ook de drie ondeugende wolven Willy, Waldo, en Wuppert, vertolkt door Michiel De Meyer, Gio Kemper, en Louis Thyssen, kregen het publiek direct op hun hand. De 3 Biggetjes is te zien in de grootste theaters van Vlaanderen én Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 160.000 tickets de deur uit en zijn er al heel wat voorstellingen uitverkocht.